Aanmelden congres 2017

Geïnteresseerd in de zesde editie van het Nationaal Monumentencongres? Meld je vóór 1 oktober online aan en profiteer van de vroegboekkorting! Dit betekent dat je voor het congres op donderdag 9 november slechts € 150,00 inclusief koffie, lunch, borrel en BTW betaalt.

Je kunt je dit jaar niet alleen aanmelden voor het congres op donderdag 9 november, maar ook voor het exclusieve voorprogramma op woensdag 8 november. Een toegangskaart voor het exclusieve voorprogramma kost € 80,00 inclusief koffie, diner en BTW.

Een toegangskaart voor het congres kost normaal gesproken € 175,00 inclusief koffie, lunch, borrel en BTW. Studenten betalen op vertoon van hun studentenkaart of inschrijvingsbewijs een speciaal tarief van slechts € 42,50.

Let op

Kosteloos annuleren kan tot vrijdag 27 oktober 2017. Annuleer je na deze datum dan brengen wij € 75,00 aan algemene organisatiekosten in rekening. Je kunt je tot en met maandag 6 november 22.00 uur online aanmelden. Daarna kun je enkel nog bij de entree van het congres op donderdag 9 november een toegangskaart kopen.

Aanmelden

Met het formulier hieronder kun je je aanmelden. Doe dit snel, want zowel voor het exclusieve voorprogramma (maximaal 100 personen) en het congres (maximaal 400 personen) als voor de deelsessies geldt vol=vol. Zie je geen formulier? Klik dan hier.

Share: