Deel het Monumentencongres en win een dinerbon!

Laat de wereld zien dat u naar het Monumentencongres gaat en win een dinerbon van €100,- voor The Lemon Tree in Deventer.

Hoe leuk zou het zijn om het Monumentencongres dit jaar af te sluiten met een heerlijk diner bij het prijswinnende restaurant The Lemon Tree in Deventer? The Lemon Tree staat op de derde plek van de lijst met beste nieuwe restaurants in Nederland van The Fork Restaurant Awards.

Wat moet u doen?
Heeft u een ticket gekocht voor het congres?

  • Laat op het Facebook evenement Nationaal Monumentencongres 2019 zien dat u ‘GAAT’ en deel het evenement op uw persoonlijke pagina.
  • Als u geen Facebook heeft, deelt u de afbeelding van dit nieuwsbericht met ‘Ik volg mijn hart naar Deventer’ (rechtermuisknop + afbeelding opslaan) op uw LinkedIn of Twitter account.

Belangrijk! Vergeet in beide gevallen niet om het Monumentencongres te taggen, anders zien we niet dat u het deelt en maakt u geen kans op de dinerbon.

De actie loopt tot en met 3 november 2019. Dan maken we de winnaar bekend. Enkel mensen in het bezit van een ticket voor het aanstaande congres komen in aanmerking. We reserveren vast een plekje voor de winnaar bij The Lemon tree op 7 november. Op een ander moment inwisselen mag ook!