Tickets

Op deze pagina kan je je aanmelden voor het congres. Je aanmelding is tevens je toegangsticket. Je kunt afrekenen via Ideal, of via een bankoverschrijving (factuur). Graag aandacht voor onderstaande punten.

Let op 1! Vanaf het CS station Utrecht rijdt er een gratis pendelbus naar Fort Voordorp. De bus vertrekt onder aan de trap bij CS Jaarbeurszijde. De bus vertrekt om 08:20, 08:45 en 09:00 uur (vertrek na afloop van het congres om 16:45, 17:00 en 17:30 uur). Tijdens het bestellen van je ticket kan je aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Let op 2! Koop je meerdere tickets? Gebruik dan de knop ‘Opslaan en extra persoon toevoegen’ rechts onderaan de pagina. Je kan maximaal 10 tickets bestellen per keer.

Let op 3! Je kan maar 1 deelsessie bijwonen. Elke deelsessie duurt 2 uur: van 14:00 – 16:00.

Als jong professional, kleine stichting of actieve vrijwilliger binnen de erfgoedsector kan de ticketprijs van het Nationaal Monumentencongres een drempel zijn. Onze partner BOEi stelt een aantal vrijkaarten ter beschikking. Stuur een mailtje naar info@monumentencongres.nl met je motivatie om in aanmerking te komen voor deze kaarten.

Online registreren voor het event.